top of page
No tags yet.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Lumanari de Craciun

Exista nenumarate moduri in care putem decora Craciunul cu ajutorul lumanarilor decorative si putem alege dintr-o varietate foarte mare de modele pe care sa le incadram in frumosul decor al aceste sarbatori. Lumanari de craciun rosii sau aurii, lumanari simple sau cu poze , cu funde si panglici. Le puteti cumpara gata ornate ori va puteti pune imaginatia la incercare si sa le decorati chiar voi acasa dupa preferinte. Panglici aurii, dantela, paiete, sclipici, fundite si un adeziv, cam atat va trebuie pentru ca aranjamentul vostru sa fie piesa centrala a mesei de Craciun.

Este important sa va alegeti si tipul de lumanare care sa va permita cat mai mult sa o ornati, de obicei sunt alese lumanarile cilindrice sau bloc de diferite dimensiuni

Unde plasam lumanarile de Craciun?

Si aici posibilitatile sunt nenumarate. Daca lumanarile sunt destul de mari si sunt asezate intr-un aranjament destul de stabil le puteti amplasa langa usa de la intrare pentru a va intampina oaspetii. Daca doriti sa puneti cateva lumanari de craciun de-a lungul aleei e bine sa optati pentru cele cu led, asa puteti sta lunistiti ca nu se intampla nici un incident nefericit, aceste neputand fi supravegheate in permanenta. Astfel, cu siguranta invitatii vostri vor fi intampinati in mod festiv.

Multi dintre noi alegem sa punem lumanari de craciun la ferestre si sa le aprindem in Ajunul Craciunului. Este o idee foarte buna si va incununa momentul in multa lumina si bucurie, astfel lumanarile se vor vedea frumos atat din interiorul casei cat si de afara, si casa va arata ca una din basme. Insa trebuie sa tineti cont ca, daca aveti copii mici prin casa este de preferat sa evitam cat mai mult ca acestia sa ajunga la ornamentele cu lumanari decorative, asa ca plasatile cat mai sus sau in centru mesei.

Lumanari de Craciun - cadoul perfect

Tot ceea ce face parte din spiritul Craciunului poate fi facut si cadou cu aceasta ocazie. Cu siguranta nu va exista casa in care Ajunul Craciunului sa nu fie intampinat macar cu o lumanare frumos ornata. Putem alege sa cumparam din magazin sau sa creem chiar noi cadoul pe care dorim sa il facem . Trebuie sa alegeti culorile specifice Craciunului, aceste fiind rosu si auriul, ele simbolizeza bogatia si bucuria. Sau puteti alege lumanari de alte culori dar pe care sa le decorati cu accesorii specifice Craciunului. Trebuie avut grija ca nici un obiect al ornamentului sa nu ajunga la flacara lumanari, asta pentru a evita orice incident ndorit care ar putea sa apara si sa ne strice momentul.

bottom of page